Booking

Der er flere måder at booke et arrangement. Allerførst er det dog bedst, at du ringer eller skriver til ansvarlig for booking, Louise Alenkær

Du vil gerne høre nærmere om muligheder, indhold og mål: I så fald kan du skrive en mail til Rasmus Alenkær, eller du kan ringe på tlf. 27 11 32 16. Men tjek lige med Louise først, om din idé er realistisk mht. kalender osv. 

Du ved hvad du vil have, -vi skal blot finde den rigtige dato: I så fald kan du skrive en mail til Louise Alenkær, eller du kan ringe til hende på tlf. 26 21 21 39. Louise vil hjælpe dig med at finde en eller flere datoer, ligesom hun vil guide dig igennem de praktiske formalia.

Når du har booket

Hvis du ønsker en lille tekst til indbydelse, dagsorden eller folder, så tal med Louise om dette, og vi sender noget til dig i god tid. Du er i øvrigt velkommen til at anvende alle tekster på hjemmesiden, som du kan klippe og klistre i alt efter dit behov.

Ca. 2 uger inden arrangementet bedes du ringe til Rasmus Alenkær, så dine forventninger til indhold og proces kan afstemmes helt præcist.

Udarbejdelse af en kontrakt

Hvis en aftale er indgået via mail eller telefon skal du udfylde en kontrakt, som vi sender til dig. Aftalen gælder først, når kontrakten er i hus.

Det er under alle omstændigheder vigtigt, at vi er i kontakt med dig så tidligt i bookingforløbet, som muligt. På den måde kan vi hjælpe med at finde den bedst mulige form og det bedst mulige indhold til dit arrangement.